Trägolv

Vi utför installation samt trägolvslipning och ytbehandling av alla typer av trägolv.

Trägolv

Vi utför trägolvslipning och ytbehandling av alla typer av trägolv

Vi utför även golvläggning av vinylklick, laminat, lamellgolv, stavparkett, tiljor samt Chevron golv. Vi reparerar även skadade trägolv. Ett trägolv som fått skador, eller brännmärken kanske ser ut som om den sjungit sin sista vals, men detta behöver ni inte vara oroliga för, eftersom trä är ett material som går att förvalta om och om. Vi har oftast en lösning på alla problem, för ett problem skulle aldrig uppstå om det inte fanns en lösning på det. Vid installationer av massiva golv, så finns det många olika mönster som vi kan tillämpa efter tycke och smak, det som är standard hos många är det klassiska fiskbens mönstret med fris och listband, och även vid fris kan man göra lite efter tycke, ifall man vill ha frisen gerad i hörnen, (i bilder nedan här finns 2 exempelbilder på hur vi kan göra fris hörnen), sen givetvis finns det även Hercules mönster, stjärn mönster, Chevron mönster, det finns som sagt väldigt många olika mönster att lägga.

Även vid installation av Fura kan man välja att installera med fris eller utan, precis som man vill och tycker, allt handlar om smaktycke.

Massiva golv är dem som kan renoveras, dvs, slipas om flest gånger eftersom dimensionen på tjockleken är större än lamellgolv, där lamellgolvet är runt 13-16mm, då är bottenbrädan 10mm och resten av golvet är renoveringsbart.

Boka Tid!
Spara tid och pengar

Tveka inte att kontakta oss för bättre information och tjänster